Читај ми!

Званично, Хапоел Тел Авив потписао Бруна Кабокла

Досадашњи кошаркаш Партизана Бразилац Бруно Кабокло потписао је једногодишњи уговор са Хапоелом, саопштио је клуб из Тел Авива

Кабокло (28) је прошле сезоне за Партизан у Евролиги просечно постизао 9,4 поена и имао је четири скока по утакмици.

Бразилски кошаркаш је пре Партизана, између осталих, играо за Улм, Сао Пауло, Лимож, Хјустон, Мемфис, Сакраменто, Рио Гранде и Торонто.

Председник Партизана Остоја Мијаиловић је на друштвеним мрежама објавио да ће Хапоел на име обештећења за Кабокла да плати обештећење од 600.000 евра.

Председник Партизана је бразилском кошаркашу пожелео срећу у наставку каријере. Хапоел ће у новој сезони играти у Еврокупу.

Генерални менаџер израелског тима Џорџ Хајнас је прокоментарисао долазак Бразилца.

"Бруно је веома разноврстан играч који може комотно да игра на позицијама четири и пет, а оно што доноси на терен је управо оно што нам је до сада недостајало. Овај потпис је последњи део слагалице коју имамо изградили, и срећни смо што се Бруно придружује Хапоеловој породици. Након што смо комплетирали тим, сви морамо да наставимо добар посао на тренинзима и утакмицама, али најважније је да останемо скромни и да се опходимо према свакој утакмици са највећом озбиљношћу и посвећеношћу“, рекао је Хајнас.

петак, 30. август 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару