Читај ми!

Аврамовић о весељу у Паризу: Превише слободног времена, а све је већ било спремно

Српски репрезентативац Алекса Аврамовић је приликом разговора за руски портал "Меч" говорио о утисцима са Олимпијских игара и предстојећем ангажману у ЦСКА.

Аврамовић је бриљирао на Олимпијским играма, домогавши се бронзе са Србијом, уз индивидуално признање најбољег дефанзивца турнира.

Хитри бек је у интервјуу за руски "Меч" навео по чему ће памтити Париз.

"Игре су биле невероватне. Осим нашег сусрета са САД, који смо могли да добијемо, јер смо скоро цео меч били у предности. Све у свему, играли смо добро. Главни успех је што нико није показао себичност. Иако смо имали сјајне играче као што су Јокић и Богдановић, били смо породица, помагали смо једни другима, размишљали само о томе како да подржимо саиграча. То важи за све, почев од тренера Пешића до председника нашег кошаркашког савеза", рекао је Аврамовић.

Аврамовић се потом дотакао и чувене целодневне прославе у једном локалу.

"Били смо узнемирени после меча против САД и имали смо само 35-40 сати до следеће утакмице. Било је мало времена до борбе за бронзу. Али, када смо победили, схватили смо да сада имамо превише слободног времена. Али, све је већ било спремно, наши рођаци су организовали весеље, а ми смо отишли ​​да славимо. Разумете, таква шанса се не појављује често, можда само једном у животу. Само играти на Олимпијским играма је сјајно, али освајање медаље је срећа и част", истакао је доскорашњи члан Партизана.

Прокоментарисао је и дочек у Чачку, где је новинар приликом питања напоменуо да је деловао као рок звезда.

"Да, да. Волим свој град, живим у њему и људи знају за њега. Показали су своју љубав, и то не само овог пута. Прошле године је било нешто слично после нашег наступа на Светском првенству. Захвалан сам својим сународницима. Драго ми је што као репрезентативац могу да пружим толико среће својим сународницима, посебно људима из мог града", изјавио је Аврамовић.

Уследило је питање о ЦСКА.

"Желео сам да идем на Олимпијске игре са потписаним клупским уговором. Тако да ваше мисли буду ослобођене ових брига. Јасно је да сам имао понуде из Евролиге, али ЦСКА... Кад год сам разговарао са пријатељима који су играли у ЦСКА, Милутиновим, Давидовцем, Теодосићем, Тарлаћем, спортским директором нашег савеза, чак и са селектором Пешићем, који није радио у ЦСКА, сви су рекли најбоље речи о клубу, како се одлично опходе према играчима, какав је невероватан град Москва. То је био главни разлог који је утицао на моју одлуку. Стварно сам желео да дођем. Срећан сам што сам овде, што живим у Москви. Ово је веома необичан град са толико тога да се види. Пре свега, ја сам православац, и ово је такође важна тачка", рекао је Аврамовић.

уторак, 27. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару