Читај ми!

КК Црвена звезда објавила снимак инцидента између Нанелија и Лазаревића

Кошаркашки клуб Црвена звезда издао је саопштење у ком се налази, како наводе, "комплетан снимак инцидента" између Стефана Лазаревића и Џејмса Нанелија.

Претходно су црвено-бели издали саопштење у ком су обавестили јасвност о поменутом инциденту.

Саопштење Црвене звезде преносимо у целости.

"Пошто на друштвеним мрежама које су под контролом КК Партизан постоји тенденција прикривања видео надзора и грубе манипулације, објављујемо комплетан снимак инцидента који се данас догодио у Београдској Арени, када је играч КК Партизан Џејмс Нанели нанео тешке телесне повреде првотимцу КК Црвена звезда Меридианбет Стефану Лазаревићу.

Лазаревић је приликом изласка из свлачионице наишао на Нанелија и упитао га: “Зашто си ме ухватио за врат, зашто то радиш, да ли је то кошарка”, што се и и види на снимку, на шта је првотимац Партизана одговорио да је то кошарка и да ће и убудуће да га хвата за врат и упутио му је псовке. Тада је дошло до међусобног гурања, на шта је Нанели први пут ударио Лазаревића у пределу левог ока, а затим када је Стефан кренуо ка њему, што се и види на снимку, приликом пада оба играча, Нанели удара и други пут Лазаревића у пределу левог ока и наноси му тешке телесне повреде.

Права је срећа да су се појавили играчи КК Црвена звезда, као и играч Партизана Смит, који су успели да раздвоје Нанелија и Лазаревића. Све ово се види на комплетном снимку који прилажемо, како не би било манипулације, прикривања и обмана јавности.

Стефан Лазаревић је након изјаве коју је дао полицији у Београдској Арени, упућен хитно у Ургентни центар на снимања, услед тешке телесне повреде. Колико смо обавештени Нанели тек сада даје изјаву полицији у присуству адвоката Дражића.

Спортски директор АБА Лиге господин Милија Војиновић је предао дисциплинску пријаву дисциплинском судији АБА лиге против оба играча. Дисциплински судија АБА лиге затражио је да се оба играча писмено изјасне у року од 120 минута.

Очекујемо брзу реакцију дисциплинског судије, имајући у виду да се ради о кривичном делу са тешким телесним повредама, којим је онеспособљен играч КК Црвена звезда, за сада, за вечерашњу утакмицу.

Замолили бисмо поједине медије који су објавили део снимка којим се манипулише, да објаве комплетан снимак који прилажемо, како не би учествовали у манипулацији".

Трећи меч Партизана и Црвене звезде у финалу АБА лиге игра се вечерас од 20.30 часова у Београдској арени. Црно-бели су домаћини и губе 2-0.

субота, 20. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару