Читај ми!

Будућност: Победника у важним мечевима АБА лиге не одлучују играчи, већ неко други

Кошаркашки клуб Будућност издао је саопштење у ком оспорава регуларност АБА лиге после пораза од Партизана (86:100) у трећем мечу полуфиналне серије регионалног такмичења. 

Будућност је поражена у Београду од Партизана у одлучујем мечу полуфинала са 100:86.

"Поштовани чланови Скупштине, Нажалост, обистинило се оно на шта већ дуго Будућност упозорава. Ко ће бити победник у важним утакмицама АБА лиге више не одлучују играчи и њихов квалитет и игра, него други који би, пре свега, требало да буду у функцији квалитета кошарке и регуларности лиге. Таквим понашањем АБА Лига, чини нам се, доживљава најтеже тренутке", стоји на почетку саопштења Будућности које је потписао директор Славко Радуловић.

"Сигурни смо да већина од 12 клубова који су власници АБА лиге и остали који играју ову лигу и да би за њено освајање и позиције на табели требало да буду меродавни и одлучујући клубови, а не остали учесници, судијска организација, судије… Насталу тешку ситуацију, која у потпуности обесмишљава даље постојање АБА Лиге, морају решавати сами клубови, јер је јасно да проблеме не могу решити и поправити они који су проузроковали овако тешку ситуацију", закључује се у саопштењу.

петак, 14. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије