Мајсторица Партизана и Будућности за финале

Кошаркаши Партизана од 19 часова у "Београдској арени" дочекују екипу Будућности у мајсторици полуфинала регионалне АБА лиге. Ток меча из часа у час можете пратити на нашем порталу.

Мајсторица Партизана и Будућности за финале Мајсторица Партизана и Будућности за финале

"Црно-бели" су 30. априла у првој утакмици полуфинала плеј-офа регионалног такмичења на свом терену победили 78:67, док је Будућност у уторак у Подгорици тријумфовала резултатом 74:73.

Победник вечерашњег дуела играће у финалу плеј-офа АБА лиге са Црвеном звездом.

"Имамо велику жељу да имамо наше навијаче, који ће доћи да подрже екипу и да се све протекне у фер и спортској борби. Морамо још једном да дамо пример свима. Ми смо Партизан у сваком смислу, концентрисани сви на оно што се дешава на паркету. Понављам, долазе нам наши спортски пријатељи и желимо да све протекне у фер и спортском духу", рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Тренер Будућности Андреј Жакељ изјавио је да очекује занимљиву утакмицу.

"Играмо пред пуном 'Ареном'. Једва чекамо утакмицу - урадићемо све што је до нас да изненадимо Партизан. Најбитније је да имамо прави приступ, енергију, да смо чврсти и агресивни. Само тако можемо да рачунамо на финале", рекао је Жакељ.

Кошаркаши Партизана до пораза у претходном мечу, имали су 10 победа у низу против црногорског представника. Иако је БУдућност у оба меча показала добру игру, кошаркаши српског представника ипак су велики фаворити на предстојећем мечу због играња на домаћем паркету.

Утакмица између Партизана и Будућности биће одиграна од 19 часова у Београдској арени, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара