Читај ми!

Јокић за РТС: Тешка утакмица, надам се да ћемо вратити серију у Денвер

Денвер нагетси нису успели да нађу право решење за одбрану Минесоте и поражени су и у другој утакмици полуфинала западне конференције НБА лиге. Сада имају три дана да се припреме за нови сусрет чији резултат може бити и пресудан за ову серију. Из Денвера известава Александар Жигић.

У утакмици у којој је Денвер нагитсима било важна победа, деловало је као да им ништа не полази за руком. Гостујућа екипа поразила је Денвер други пут за редом у полуфиналу западне конференције НБА лиге и добила значајну резултатску и психолошку предност. Резултат је био 106:80 за Минесоту иако један од главних играча Минесоте Руди Гобер није био на паркету јер је отпутовао да види своју принову. 

Тренер Денвера Мајкл Мелоун каже да Минесота имала бољи тренерски и играчки приступ. Једноставно надиграли су нас, морамо да урадимо шта год можемо да будемо бољи на трећој утакмици. Никола Јокић је играо веома добро и имао нови двоцифрени учинак са 16 поена, 16 скокова и осам асистенција. Никола како си ти доживео ову утакмицу?

“Тешка утакмица за нас. Не могу да кажем да су нас изненадили, нису урадили ништа нови. Тешка утакмица за нас нисмо могли да пронађемо лаке шутеве. Они су проналазили лаке шутеве и погађали."

"Шутирали смо 34 посто из игре. То је наравно и њихова одбрана и тај њихов тим где су сви некако дугачки и могу да преузимају. Тако да се надам да ћемо се поправити и да ћемо вратити серију у Денвер“, рекао је Јокић.

Минесота води са 2:0, а даље иде екипа која прва стигне до четири победе. Тако да серија још није готова и Нагитси се спремају за следећи сусрет који се игра у ноћи између петка и суботе у Индијанополис, како и следеће ноћи између недеље и понедељка.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара