Читај ми!

Дончић и Ирвинг прејаки за Клиперсе - Далас рутински до преокрета

Кошаркаши Далас маверикса савладали су Лос Анђелес клиперсе резултатом 101:90 у трећем мечу прве рунде НБА плеј-офа.

Далас је рутинском победом у првом мечу серије одиграном на домаћем терену преокренуо укупан резултат и сада води са 2:1 пред нови дуел у Тексасу.

Пресудна је била друга четвртина у којој су Маверикси били бољи са 18 разлике, направивши предност коју су одржавали до краја меча.

Покушавали су изабраници Тајрона Луа да сусрет учине занимљивијим до краја, али у својим редовима нису имали ниједног расположеног играча који би повукао тим ка преокрету.

Са друге стране су предњачили Кајри Ирвинг и Лука Дончић који је упркос лошој шутерској партији (7/25) био на асистенцију далеко од новог трипл-дабла.

Словенац је уписао 22 поена, десет скокова и девет асистенција и уз Ирвинга који је забележио 21 поен предводио је свој тим до новог тријумфа у серији.

Најефикаснији у тиму Клиперса били су Џејмс Харден и Норман Пауел са по 21 постигнутим поеном, а фалио је допринос Пола Џорџа и Каваја Ленарда који су заједно постигли само 16 поена.

Наредни меч игра се у недељу од 21.30 по средњоевропском времену и Далас ће имати прилику да дође на само једну победу далеко од проласка даље.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара