Читај ми!

Амерички медији брује о тучи брата Николе Јокића са навијачем Лејкерса

На друштвеним мрежама објављен је видео-снимак на којем је Страхиња Јокић, брат кошаркаша Денвер нагетса Николе Јокића, физички насрнуо на једног навијача.

Амерички медији извештавају да је Страхиња Јокић, брат центра Денвер нагетса Николе Јокића, после другог меча плеј-оф рунде Западне конференције у НБА лиги против Лејкерса, ударио навијача на трибинама "Бол арене".

На друштвеним мрежама објављен је видео-снимак за који се тврди да је направљен после утакмице, а на њему је Страхиња Јокић из непознатих разлога физички насрнуо на једног од присутних у кошаркашкој арени за кога медији у САД тврде да је навијач Лејкерса.

Присутни су били и други брат Николе Јокића, Немања, али и супруга Наталија са ћерком Огњеном.

Амерички таблоид Ти-Ем-Зи наводи да је НБА лига покренула истрагу да би утврдила детаље након наводног инцидента у који је био умешан Страхиња Јокић.

Подсећамо, браћа Николе Јокића била су у фокусу америчких медија пре две године, а након сукоба српког кошаркаша са Маркифом Морисом, тадашњим играчем Мајамија. Јокић је ударио Мориса са леђа, након чега је добио и претње. Браћа Јокић су потом стала у Николину заштиту.

Денвер нагетси су савладали Лос Анђелес лејкерсе 101:99 у другом мечу прве рунде плеј-офа Западне конференције. Тренутни резултат је 2:0 за Нагетсе, серија се сели у Лос Анђелес, а међу четири најбоља тима на Западу пласираће се екипа која прва стигне до четири тријумфа.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво