Читај ми!

Јокићев 25. трипл-дабл у сезони, Денвер убедљив против Атланте

Кошаркаши Денвер нагетса убедљиво су савладали на свом паркету екипу Атланте хокс 142:110. Никола Јокић уписао је 25. трипл-дабл у сезони. Богдан Богдановић је постигао 18 поена за гостујући тим.

Денвер је тријумфом над Атлантом доспео до првог места Западне конференције, с тим што Нагетси имају утакмицу више од другопласиране Минесоте.

Кошаркаши Атланте су успели само у првом полувремену да парирају нападачки расположеним играчима Денвера.

До новог тријумфа екипу Нагетса поентерски је предводио Кентавијус Колдвел-Поуп са 24 поена, док је један од најбољих играча у НБА лиги, Никола Јокић уписао 25. трипл-дабл учинак у сезони са 19 поена, 14 скокова и 11 асистенција. Јокић је на утакмици био у центру пажње због одличних проигравања саиграча.

Мајкл Портер је помогао Нагетсима да дођу до рутинског тријумфа са 20, Реџи Џексон са 18, а Џамал Мари са 16 поена. У тиму Денвера није било повређеног Ерона Гордона. 

Сви играчи Денвера који су изашли на паркет су уписали поене, Денадре Џордан је дуел пратио са клупе.

У пораженом тиму најефикаснији је био Клинт Капела, постигао је 19 поена. Капитен српске репрезентације Богдан Богдановић меч је окончао са 18 поена, а убележио је и по два скока и асистенције. Деандре Хантер је имао исти број поена као и Богдановић, док је Џејлен Џонсон имао поен мање.

Атланта без обзира на пораз чврсто држи 10. место на табели Источне конференције које води у наредну фазу НБА лиге. Денвер ће морати да сачека сутрашњи дуел Минесоте против Лејкерса у Лос Анђелесу за коначни расплет на табели после 78 одиграних утакмица у првенству.

У наредном колу Денвер ће играти против Јуте, а Атланта ће дочекати Мајами хит. Денвер ће имати захтеван посао у намери да буде први на табели Западне конференције како би имао предност домаћег терена до краја плеј-офа на Западу.

Нагетси ће у последњој седмици основног дела НБА лиге имати тешке утакмице, после гостовања код Јуте очекује их Минесота, Сан Антонио и Мемфис.

Резултати утакмица НБА лиге:

Бруклин - Детроит 113:103
Мемфис - Филаделфија 96:116
Денвер - Атланта 142:110

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво