Ивановић: Ово је амбијент у којем свако жели да игра

Тренер кошаркаша Басконије Душко Ивановић рекао је после вечерашњег пораза од Партизана у Евролиги да је амбијент у "Арени" атмосфера у којој свако жели да игра, као и да је публика та која је носила домаћу екипу до победе.

Кошаркаши Партизана славили су над Басконијом 87:83 у мечу 30. кола Евролиге у "Штарк арени", чиме су остали у игри за 10. место и улазак у плеј-ин.

"Честитам Партизану, пред овом публиком, у оваквој атмосфери, моји играчи су много грешили. На крају смо успели да се вратимо, али недовољно да преокренемо. Ово је амбијент у којем свако жели да игра", рекао је Ивановић на конференцији за медије после утакмице.

Утакмици је присуствовало 20.174 навијача.

"На крилима навијача, Партизан је почео агресивно и стекао предност коју смо ми стално јурили. Са друге стране, ова публика често помогне Партизану и да се врати из минуса. Сви знамо каква је атмосфера у 'Арени' када играју Звезда и Партизан, али прави играчи морају да се снађу и у оваквим ситуацијама. Моји играчи су много грешили и нису били довољно агресивни, поготово у последњем нападу кад смо лако примили кош", закључио је бивши тренер Црвене звезде, а сада стратег шпанског клуба.

 

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво