Ђоковић донео Вориорсима срећу у Лос Анђелесу и заслужио Каријев дрес

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић посматрао је из првог реда НБА дуел Лос Анђелес лејкерса и Голден Стејт вориорса, а стигао је након меча и да размени сувенире и срдачно се поздрави са Стефом Каријем...

Новак Ђоковић је елиминисан већ у трећем колу мастерса у Индијан Велсу, саопштио је да у Мајамију неће ни играти, али то га не спречава да се и даље добро забавља у Сједињеним Државама и гледа најатрактивнију кошарку на свету.

Најбољи тенисер планете је из првог реда у "Крипто арени" посматрао НБА дуел домаћих Лејкерса и Голден Стејт, а након меча је стигао да размени сувенире и срдачно се поздрави са звездом Вориорса Стефом Каријем.

Ђоковић је од сјајног плејмејкера добио потписан дрес, док је Кари кући понео Новаков рекет са потписом и кратком поруком.

Вориорси су славили резултатом 128:121 и тријумфом престигли Лејкерсе на деветом месту на табели Западне конференције. Екипа Стива Кера има 35 победа и 31 пораз, док су "језераши" на 36 победа и 32 пораза.

Леброн Џејмс је одиграо сјајан меч који је завршио са 40 постигнутих поена, девет асистенција и осам скокова. Дианђело Расел је додао 23 поена и 13 асистенција, а двоцифрени су код домаћих били још Хачимура са 14 и Ривс са 11 поена.

Кари је са 31 поеном предводио победнички тим, поделио је пет асистенција и ухватио шест лопти. Клеј Томпсон је убацио 26, а Куминга 23 поена.

НБА лига, резултати:

Индијана – Бруклин 121:100
Њу Орлеанс – Портланд 126:107
Филаделфија – Шарлот 109:98
Чикаго – Вашингтон 127:98
Мемфис – Оклахома 112:118
Лејкерси – Голден Стејт 121:128

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво