Ник Нурс: Џоел Ембид повредио лево колено на мечу са Голден Стејтом

Кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид повредио је лево колено на мечу са Голден Стејтом, али још није познато колико ће одсуствовати са терена, изјавио је тренер Севентисиксерса Ник Нурс, преносе амерички медији.

Ембид се повредио у финишу меча са Голден Стејтом (107:119) и меч завршио са 14 поена уз седам скокова. Најбољи играч Филаделфије се повредио у дуелу са кошаркашем Голден Стејта Џонатаном Камингом.

"Чека га у четвртак магнетна резонанца, видећемо о каквој се повреди ради... Претходно је наш медицински тим дао дозволу да Џоел игра против Голден Стејта, а он је рекао да се осећа добро", рекао је Нурс.

Пре осам дана Ембид је са 70 постигнутих поена на мечу са Сан Антониом остварио рекорд каријере али је потом због повреде пропустио утакмице против Денвера и Портланда.

Амерички медији подсећају да је Ембид један од главних кандидата да добије награду за најкориснијег играча (МВП) у регуларном делу сезоне у НБА лиги. Међутим, нова правила налажу да кошаркаш мора да одигра најмање 65 мечева у сезони да би био у конкуренцији за било коју од награда.

Ембид је већ пропустио велики број мечева ове сезоне, а И-Ес-Пи-Ен наводи да кошаркаш Филаделфије неће бити у конкуренцији за награду ако изостане на још шест утакмица до краја регуларног дела сезоне.

Ембид ове сезоне просечно постиже 36 поена и има 11,4 скокова и 5,8 асистенција по утакмици.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара