Сферопулос: Против Албе без Теодосића, посебна порука навијачима Звезде и Партизана

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је да Милош Теодосић неће у четвртак играти против Албе и да ће Немања Недовић после опоравка од повреде путовати са екипом, али да је неизвесно да ли ће бити у тиму. Стратег тима осврнуо се и на јучерашњи жреб за Куп Радивоја Кораћа, свој срдачни разговор са тренером црно-белих Жељком Обрадовићем и послао посебну поруку навијачима.

Кошаркаши Звезде у знатно измењеном саставу ће одиграти меч против Албе у 23. колу Евролиге.

"Теодосић неће играти, није још спреман. Недовић је такође први пут тренирао, он ће путовати са екипом, али ће одлука бити на дан утакмице, не верујем да ће бити сто одсто спреман", рекао је Грк на последњем тренингу екипе пред лет у Берлин.

Сферопулос је навео да ће Никола Топић почети са тренинзима наредних дана и да његова екипа мора да игра максимално и са много ентузијазма против екипе из Берлина.

"Требало би да играмо нашу игру офанзивно и дефанзивно, они су више пута показали да су добар тим са много ентузијазма, морамо да се прилагодимо и да се боримо за све", истакао је Сферопулос.

Меч 23. кола Евролиге између Албе и Црвене звезде игра се у четвртак од 20 часова, а Црвена звезда има скор 9-13 док је Алба на 4-18.

Јанис Сверопулос је прокоментарисао и срдачни разговор са тренером црно-белих Жељком Обрадовићем током јучерашњег жреба за Куп Радивоја Кораћа и послао поруку навијачима оба тима.

"Пре свега знам колико су битне све утакмице са Партизаном, велика је историја иза тих клубова, то представља много што се тиче српске кошарке, али морају сви навијачи оба тима да разумеју да је у питању спорт. Обрадовић жели да његов тим победи, ја желим да мој тим победи, али на крају морамо да будемо цивилизовани, да не будемо насилни и да будемо добар пример. За мене, ја као странац, знам да је ово битно за Србију као земљу, желим да будем исправан све време", поручио је тренер Црвене звезде.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара