Пуна "Арена" опростила се од Дејана Милојевића

КК Партизан и његови навијачи одали су почаст Дејану Милојевићу пред почетак меча са екипом Меге у пуној "Београдској арени". Сви у дворани обучени су у црно, утакмици присуствује велики број некадашњих саиграча, сарадника, пријатеља и чланова родбине.

Партизан је савладао екипу Меге 112:80 у утакмицу 17. кола АБА лиге, а све је било у знаку трагично преминулог некадашњег играча црно-белих и тренера ружичастих Дејана Милојевића.

Пре почетка утакмице, на "златну" столицу постављен је дрес са бројем 13, који је Милојевић носио док је играо за Партизан, а на месту, на којем се током сезоне смењују особе које су направиле нешто посебно у својој области, остављена је и бела ружа. 

Утакмици, према званичном сајту АБА лиге, присуствовало је више од 23.000 гледалаца, а скоро сви били су обучени у црно, јер је клуб претходних дана апеловао на навијаче да и на тај начин одају почаст преминулом кошаркашком стручњаку.

Утакмици је претходио минут ћутања, дужи него што сат показује, после којег је цела "Арена" током пет минута скандирала Милојевићево име.

Милоје је стигао у Партизан 2004. године, где се задржао две сезоне, а под вођством Душка Вујошевића освојио две титуле Јадранске лиге.

Био је два пута најбољи стрелац АБА лиге и три пута МВП. Изабран је у другу по квалитету европску петорку 2004. године.

Утакмица Партизана и Меге у знаку Дејана Милојевића
субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара