Читај ми!

Матео: Очекујем тежак меч, Партизан много напредовао у односу на почетак сезоне

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је данас у Мадриду да његов тим очекује тежак меч против Партизана и истакао да су "црно-бели" много напредовали у игри у односу на почетак сезоне.

Кошаркаши Реала ће сутра од 20.45 часова у Мадриду дочекати Партизан у 16. колу Евролиге.

"Партизан је тренутно у одличној форми са кошаркашима, који играју на високом нивоу. Као тим заиста играју добро. Они су тим који игра веома интелигентно и перфектно чита све ситуације које им доносе предност на терену. Партизан је последњих неколико утакмица сјајно разрадио много тактичких опција", рекао је Матео, преноси званични сајт клуба.

Реал је синоћ у Београду савладао Црвену звезду 72:58 у 15. колу Евролиге, док је Партизан у гостима био бољи од Валенсије 72:67. "Партизан је много напредовао у односу на почетак сезоне.

За мене је ово најтежа утакмица од свих са којима ћемо се суочити наредних дана, зато што Партизан игра на шампионском нивоу. Партизан жели да буде шампион и да се пласира на Фајнал-фор.

Сигурно ће бити тамо због доследности, коју свакодневно показују и због потенцијала екипе и њиховог тренера", додао је Матео.

Реал је први на табели Евролиге са 14 победа и једним поразом. Партизан је на четвртој позицији са девет тријумфа и шест пораза.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара