Читај ми!

Доктор Јаковљевић: Аврамовић неће морати на операцију, Камински и Трифуновић ускоро у строју

Доктор кошаркашког клуба Партизан Момчило Јаковљевић рекао је да Алекса Аврамовић вероватно неће морати на операцију скочног зглоба, али да ће се више знати за десетак дана после магнетне резонанце. Френк Камински и Урош Трифуновић се опорављају и не би требало да паузирју дужи временски период.

Алекса Аврамовић, који се тешко повредио на утакмици Евролиге против миланске Олимпије, неће морати на операцију, али још не може да се одреди тачна дужина паузе, рекао је доктор Момчило Јаковљевић за клупску телевизију.

"Што се тиче Аврамовића, сви све знају и у све се разумеју. Дезинформација милион. Ради се о једној тешкој повреди скочног зглоба. Ми смо урадили све што смо могли, имобилизација скочног зглоба. Сад има чизму, није гипс. Биће у мировању, да спадне оток, То ће да потраје. Али, давати неке прогнозе...", рекао је Јаковљевић.

"Знаћемо више кад будемо радили контролну магнетну резонанцу за десетак дана. И тако сваких десетак дана. То ће потрајати, неће бити операција као што причају. Видећемо", рeкао је клупски доктор.

Дотакао се Јаковљевић и повреда Френка Каминског и Уроша Трифуновића.

"Камински је почео са Батом Зимоњићем да ради, трчи. Ово је била повреда са десне стране, иза ребара, поред стомака. Још је неизвесно. Али, неће неки дуг период паузирати. Кад је реч о Трифуновићу, он је исто много боље и требало би да почне да ради за 7-8 дана. Није тренирао, мора да ради да ојача тај мишић који је пукао", закључио је Јаковљевић.

уторак, 18. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије