Читај ми!

Никола Јокић: Трећа четвртина нам је била заиста невероватна

Кошаркаш Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио да је његов тим до тријумфа против Њу Орлеанса стигао захваљујући доброј игри у другом полувремену, преноси И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН).

Кошаркаши Денвера победили су ноћас на свом терену Њу Орлеанс 134:116. Јокић је на овом мечу стигао до 108. трипл-дабла у каријери, пошто је постигао 35 поена и имао је 14 скокова и 12 асистенција.

"Џулијан Страутер је био веома добар данас. Имао је велики утицај на игру, донео нам је енергију која нам је била потребна да погађамо шутеве. Имамо велико самопоуздање са њим на терену. Мислим да би само могао да буде мало агресивнији. Он гледа да игра за друге, што је добро, али мислим да би нам помогло да је мало агресивнији", рекао је Јокић на конференцији за медије у Денверу.

Екипа Денвера је друго полувреме добила са 75:45.

"Трећа четвртина нам је била заиста невероватна. Посебно, после првог полувремена када нисмо имали енергију и када се лопта није кретала. Завршили смо меч са 37 асистенција и девет изгубљених лопти. У првом полувремену нисмо играли за друге. Нећу рећи да је у питању себична кошарка, али имали смо много покушаја за три поена. Нисмо имали концентрацију у првом полувремену, али смо добили меч у другом полувремену", закључио је Јокић.

Денвер у досадашњем делу сезоне има седам победа и један пораз.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије