Читај ми!

Обрадовић: За Партизан нису битна дешавања у Црвеној звезди

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред меч 5. кола Евролиге против Црвене звезде да за његов клуб нису важна дешавања у супарничком табору и промена тренера екипе.

"Црно-бели" ће сутра од 18.30 у Арени дочекати Звезду, коју ће после смене Душка Ивановића са клупе предводити нови тренер Јанис Сферопулос. Обе екипе у меч улазе са скором 1-3 у Евролиги.

"Да пустимо све ствари које су се издешавале у Црвеној звезди, то није нешто што је важно за нас. За нас је много важније да изађемо са апсолутно другачијом мотивацијом него што је била против Меге и са још већом енергијом. Играћемо у арени прд нашим навијачима, који су увек радили све оно што могу за екипу. Надам се да ће моји момци то схватити и да ће изаћи са другачијом мотивацијом и енергијом. И то је најважније. Све остале ствари нису битне", рекао је Обрадовић на почетку обраћања медијима.

Тренер регионалног шампиона је упитан и на чему је тим највише радио после неочекиваног пораза од Меге у АБА лиги.

"Анализирали смо утакмицу и пустио сам играче да иду кући, да се одморе и концентришу на оно што следи. Нема времена да се пати, да се радује. Сезона је тек почела, први месец, девет утакмица, а биће их више од 70", рекао је тренер Партизана.

Игру вечитог ривала са новим тренером није желео да коментарише. "Као што сам рекао, не бих се бавио тиме. Прво да се бавимо нама самима, да схватимо шта ми треба да радимо и како да се понашано. Жеља, мотивација, пуна Арена људи који те бодре, да ли је неком потребно нешто више?", запитао се Обрадовић.

На крају је говорио и о здравственом билтену тима. "Ален Смаилагић није тренирао вечерас, има бол у пределу ноге, а ван строја је Матеуш Поњитка, наравно. За Алена ћемо сутра ујутру видети да ли ће бити конкурентан. Ја се надам, Смајли је неко ко је увек спреман да помогне екипи. Надам се да ће тако бити и овог пута", закључио је Обрадовић.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара