Читај ми!

Ивановић: Нема гледања уназад, морамо стрпљиво да играмо против Виртуса

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да црвено-бели морају да играју стрпљиво ако желе да остваре добар резултат против Виртуса у четвртом колу Евролиге.

Црвено-бели су на свом терену поражени од Монака 82:76 у трећем колу најквалитетнијег европског клупског такмичења и тренутно имају скор од два пораза и једног тријумфа.

"Нема плакања и гледања уназад и кад се победи и кад се изгуби. Играју агресивно, добро у транзицији и имају одличне појединце и добре шутере. Торнике Шенгелија игра на ниском посту, креира, шутира, Огњен Добрић је одличан и врло су комплетна екипа. Гледао сам све њихове мечеве, изгубили су од Жалгириса, али су имали плус од 20 поена. Играју на махове, украдене лопте, ми морамо да играмо стрпљиво", навео је Ивановић.

Тренер црвено.белих је дода да се нада да ће капитен Црвене звезде Бранко Лазић играти у Болоњи, а на мечу са Монаком није играо Јаго дос Сантос.

"Јаго је у доброј форми и биће у екипи. То је играч у ког сви сада верује. Неко ко верује у њега највише сам ја и показаће се да је Дос Сантос добар играч", закључио је Ивановић.

Утакмица између Виртуса и Црвене звезде биће одиграна 20. октобра од 20.30 у Болоњи.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво