Читај ми!

Гудурић свечано дочекан у родном Прибоју

За репрезентативца Србије, кошаркаша Марка Гудурића, у његовом родном Прибоју уприличен је пријем код председника општине Лазара Рвовића. Том приликом Гудурић је истакао да је њему и његовим саиграчима значила подршка коју су добијали од људи у Србији.

Кошаркаш Фенербахчеа истакао је да је подршка посебно имала значаја на крају првенства и да им је то помогло да играју боље.

"Стварно смо осетили ту подршку и љубав и то нам је сигурно помогло и гурало нас напред, то је један од великих разлога што смо направили тај резултат. Јако сам поносан и срећан што сам био део ове групе јер стварно није се нико издвајао ниједног тренутка и стварно као што је рекао селектор сви за једног један за сви, тако смо се борили, дисали смо као један и опет је ово доказ да успех не направи 12 најбољих играча, него 12 играча који најбоље функционишу заједно, то је још једна лекција свима и надам се да ће нас послужити здравље у наредним сезонама које нас чекају и да ћемо следеће лето спремно дочекати Олимпијаду", рекао је Гудурић.

Председник општине Прибој Лазар Рвовић овом приликом Гудурићу је уручио Повељу за изузетан допринос у освајање сребрне медаље на 19. кошаркашком Светском првенству за репрезентацију Србије и достојанствено репрезентовање општине Прибој.

Освајањем сребрне медаље на Светском првенству Марко Гудурић постао је најуспешнији спортиста у историји прибојског спорта.

Гудурић ће и следеће сезоне бранити боје турског Фенербахчеа.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се