Читај ми!

Ђоковић бодри кошаркаше: Срећно, момци, идемо по злато

Новак Ђоковић послао речи подршке српским кошаркашима, који играју финални меч Светског првенства у Манили. Веома сам срећан због невероватног тимског духа и борбе за нашу заставу и нацију коју сте приказали током целог турнира, рекао је Новак, који касно вечерас игра финални меч на Ју-Ес опену против Данила Медведева.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, који вечерас у Њујорку игра финале Ју-Ес опена, снимио је за званични Инстаграм налог Фиба Светског првенства поруку подршке кошаркашима Србије пред финале Мундобаскета против Немачке.

"Момци, срећна недеља, срећно финале Светског првенства. Цела Србија је поносна на оно што сте постигли и колико сте далеко дошли. Ми смо кошаркашка нација, увек смо били. Подржавамо вас, ја вас подржавам и вероватно ћу вас гледати, ако будем могао, можда последње четвртине док се будем припремао за мој меч. Надам се да ће бити два од два за Србију у недељу. Шта год да се деси, веома сам срећан због невероватног тимског духа и борбе за нашу заставу и нацију коју сте приказали током целог Светског првенства. Срећно момци, идемо по злато", поручио је Ђоковић репрезентативцима Србије.

Финале Светског првенства између Србије и Немачке на програму је од 14.40, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, док узбудљив и богат спортски дан завршавају Ђоковић и Медведев финалним дуелом на Ју-Ес опену.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво