Читај ми!

Тренер Денвера Малоун пред финале: Највећи изазов у нашим животима

Тренер Денвер нагетса Мајк Малоун истакао је на конференцији за медије да је Мајами хит екипа коју не ваља потценити, иако су као осмопласирани ушли у плеј-оф.

Денвер и Мајами ће се борити за НБА прстен, а тренер "грумења! Мајк Малоун наводи да задатак неће бити ни мало лак.

"Заборавите то осмо место. Избацили су Милвоку у пет утакмица, против Бостона су имали 3:0, у финалу не постоје позиције на табели. Ово неће бити лака серија. већ највећи изазов у нашим животима. Покушавате да освојите први прстен у историји франшизе, најтежи могући задатак", рекао је Малоун.

Навео је Малоун и све њихове предности, као и играче од којих треба да се плаше.

"Они су најбољи у лиги у поенима после изгубљених лопти противника, док смо ми број један по најмање допуштених поена после наших изгубљених лопти. Не смемо да правимо грешке: Знамо како су добри у одбрани, а ми у нападу, пре свега због шута. Са 39 посто шута за три су изнад нас на врху табеле у плеј-офу. Џими и Бем привлаче много мажње, али су заслужни и Гејб Винсент, Кејлеб Мартин, Данкан Робисон и Макс Струс су одлични шутери, Тајлер Хиро ће се вратити током серије. Мартин игра са огромним самопоуздањем. Морамо да бранимо шут за три. То нам је добро ишло читаве сезоне", истакао је Малоун,

Нагетси имају своје предности.

"Морамо да трчимо, други смо по поенима из контранапада у плеј-офу, а против њих смо постизали у међусбним дуелима смо убацивали тек девет поена просечно. Трећи најлошији просек од свих тимова у лиги. Темпо, трчање, надморска висина су наша предност", навео је Малоун.

НБА финале креће 1. јуна у Денверу.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво