Читај ми!

Сполстра: Спремни смо за Денвер

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је да његов тим воли изазове и додао да ће екипа Хита покушати да освоји шампионски прстен у НБА лиги, преноси И-Ес-Пи-Ен.

Кошаркаши Мајамија пласирали су се у велико финале НБА лиге, пошто су у гостима победили Бостон 103:84 у седмој утакмици финала Источне конференције.

"Ради се о невероватној групи играча. Ми смо људи у великој арени. Са прашином, знојем и крвљу на нашим лицима. Много људи може да се повеже са овим тимом јер понекад морате и да пропатите због ствари које волите", изјавио је Сполстра.

Кошаркаши Мајамија ће у финалу играти са екипом Денвера, а први меч је на програму у петак. Предност домаћег терена имаће екипа Денвера.

"Имамо невероватне такмичаре у овом тиму, који воле изазове. Отворени су за критику, а бориће се за шампионски прстен. Брига нас шта свет каже не занима нас ко кога критикује. Спремни смо за наредну борбу. Славићемо помало ове вечери у авиону за Денвер, а онда крећемо у нови изазов", додао је тренер Мајамија.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво