Читај ми!

Џими Батлер: Имам поверење у тим, желимо да освојимо титулу у НБА лиги

Кошаркаш Мајамија Џими Батлер изјавио да није изненађен пласманом Хита у велико финале НБА лиге и додао да му је циљ ове сезоне да освоји шампионски прстен, преноси И-Ес-Пи-Ен.

Кошаркаши Мајамија пласирали су се у велико финале НБА лиге, пошто су у гостима победили Бостон резултатом 103:84, у седмој утакмици финала Источне конференције. 

"Нисам уопште изненађен овим што смо постигли. Имам потпуну веру у себе и све у тиму, ову групу играча, у тим који су заједно саставили тренер Ерик Сполстра и Пет Рајли. Сведочим томе сваког дана. Знам како добру групу играча имамо, знам и како смо добра целина и резултат тога је стигао", рекао је Батлер.

Мајами је у плеј-оф ушао као осми носилац, а екипе са Флориде је до финала НБА лиге стигла пошто је елиминисала Милвоки, Њујорк и Бостон.

"Нико још није задовољан у Мајамију. Нисмо још учинили нешто велико и сигурно нико од нас није играо за то да само освојимо Источну конференцију. Играмо да освојимо титулу", поручио је Батлер.

Кошаркаши Мајамија ће у финалу плеј-офа НБА лиге играти са Денвером, а први меч је на програму за три дана. Предност домаћег терена имаће екипа Денвера.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво