Читај ми!

Сполстра о кошу Вајта: Једино место где је лопта могла да се одбије

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је да верује да ће његов тим играти у финалу НБА лиге, преносе амерички медији.

Тренер Мајамија је рекао да је разочаран због начина на који је његов тим поражен од Бостона у шестом мечу финала Источне конференције НБА лиге резултатом 104:103.

Бостон је изједначио на 3:3 у финалној серији, која се игра на четири победе. Мајами је водио 103:102, али је Дерик Вајт у последњим секундама погодио за победу - 104:103.

"Макс (Штрус) је урадио праву ствар тако што је онемогућио Џејсона Тејтума да дође до лопте. Мислиш идеалан дефанзивни посед, надаш се, урадио је све исправно. Онда ствари само оду у другом правцу. То је једино место на које је лопта могла да се одбије да нам наштети. Ово је неки начин и обележје серије, која је веома интензивна. У овом моменту, не знам како, али идемо тамо да победимо. Ништа није лако у вези са овом сезоном за нас. Само морамо да дођемо до финала на тежи начин", навео је Сполстра.

Мајсторица ће бити одиграна за два дана у Бостону. Победник меча између Бостона и Мајамија играће у финалу НБА лиге против Денвера.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво