Читај ми!

Никола Јовић о Јокићу: Утиче на свакога у Србији, забавна и добра особа

Млади српски кошаркаш Никола Јовић у редовима Мајамија изјавио је за "Саут Флорида сан сентинел" портал да је имењак Јокић приватно забаван тип и да се нада њиховом заједничком учешћу на Мундобаскету овог лета.

Никола Јовић се као најбољи јуниор Европе и нови "пројекат" Меге упутио ка НБА лиги. Мајами хит су га одабрали са 27. места и сврстали међу ветеране од којих може много да научи.

Седећи на клупи Мајамија сведочи невероватном пробоју Хита до финала конференције. Остаје седма утакмица у Бостону да се види да ли ће доћи на корак до прстена, а тамо га чека Денвер са Николом Јокићем. Јовић је у интервјуу за локални лист  "Саут Флорида сан сентинел" навео да "Џокер" има велики утицај у Србији.

"Он је неко ко утиче не само на кошаркаше, већ и на било кога у Србији", истиче Јовић и наводи ситуацију у којој га је приватно упознао, као и његове импресије о двоструком МВП-у:

"То је било управо оно што сам мислио.Онакав је какав сам и мислио да јесте. У медијима га показују као тихог момка. Он је заправо прилично забаван момак. Заиста добра особа. То сам закључио након упознавања. Није тип за Инстаграм или Твитер. Тако да га нећете упознати док не гледате утакмице или га не сретнете лично", истакао је Јовић.

Ближи се Мундобаскет, на ком се млађи имењак нада да ће играти уз најбољег центра на свету.

"Ако све буде како треба, надам се да ћемо заједно играти на Светском првенству. Зато се надам да постоји прилика”, рекао је Јовић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво