Читај ми!

Бостон на победу од избацивања Атланте, Вориорси изједначили против Кингса

Бостон селтикси савладали су Атланта хоксе 129:121, па након ове победе воде 3:1 у серији и на домаћем терену у наредној утакмици имају прилику да "заврше посао". Голден Стејт вориорси су на свом паркету савладали Сакраменто 126:125, чиме су изјендачили на 2:2 у серији.

Кошаркаши Атланте налазе се на корак од испадања из плеј-офа Источне конференције НБА лиге.

Бостон је поново боље ушао у меч. Већ после прве четвртине имали су 10 поена предности, да би на полувреме отишли са 12.

Атланта се на кратко пробудила, у трећој четвртини смањили су предност ривала на пет поена, али су у четвртој поново изгубили пораз и препустили "брејк" Бостону који сада води 3:1 и имадве меч лопте.

Треј Јанг има одличан меч иза себе. Плејмејкер Атланте уписао је 35 поена уз 15 асистенција. Деандре Хантер постигао је 27 поена, Дежонте Мари додао је 23, а Клинт Капела 10.

Богдан Богдановић није био добар, репрезентативац Србије уписао је осам поена уз два скока.

У екипи Бостона Браун и Тејтум постигли су по 31 поен, Маркус Смарт додао је 19, Дерик Вајт је допринео са 18, а Брогдон са 14 поена, док је Вилијамс допринео 13.

Голден Стејт изједначио у серији са Сакраментом

Голден Стејт имао је 10 поена на почетку последње деонице, Кингси то надокнадили, али промашили шут на победу.

Кингси су одиграли боље прво полувреме, после две деонице водили су 69:65. Наступила је популарна трећа четвртина Вориорса коју је тим из Сан Франциска добио 37:23, у последњој деоници гости нису успели да надокнаде заостатак у потпуности.

Стеф Кари умало је био трагичар своје екипе. У тренутку када Вориорси нису имали тајм-аут плејмејкер Вориора га је затражио, након чега је добио техничку, а Сакраменто погодио тројку којом је пришао на минус један.

У наредном нападу, промашио је флоутер, али на његову срећу и срећу Вориорса, али су кошаркаши Сакрамента промашили шут за победу.

У екипи Вориорса, Стеф Кари убацио је 32 поена, Клеј Томпсон постигао је 26, Пул је екипи допринео са 22 поена, Вигинс је постигао 18 поена, а Дрејмонд Грин након утакмице суспензије осам уз 14 скокова.

У екипи Сакрамента Диерон Фокс постигао је 38 поена, Мари је допринео са 23, Монк са 16 поена.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво