Ембид: Јокић је сјајан играч, најважнији ми је плеј-оф

Центар Филаделфије Џоел Ембид изјавио је након тријумфа над Даласом да је Никола Јокић један од најбољих играча у НБА лиги, али и да је лоше што није играо недавно против Денвер нагетса.

Кошаркаши Филаделфије су на свом паркету савладали екипу Далас маверикса 116:108. У тиму домаћих након пропуштеног меча против Денвера поново је заиграо центар Џоел Ембид.

Центар Филаделфије је доживео велики број критика у медијима и на друштвеним мрежама због пропуштене утакмице против Денвера 28. марта. 

"Немам шта да доказујем. Победили смо у последњем мечу. Глупо је рећи да сам уплашен због тога што сам урадио прошли пут, једноставно је глупо. Као што сам рекао, није ме брига да ли ћу победити или не. Фокусиран сам на то да покушамо да освојимо прстен. Шта буде, биће. Ако победимо, одлично, а ако ништа не освојимо, није ме брига", истакао је Ембид.

Филаделфија је тријумфом над Даласом убележила 50. победу у регуларној сезони НБА лиге и заузима треће место у Источној конференцији. 

"Најважнији је плеј-оф. Ако би једна утакмица требало да смањи нечије шансе, онда би сви требало да буду ван ње. Сви имамо лоше мечеве, момци пропуштају утакмице и то није први пут да се догоди између мене и Николе. Он је сјајан играч, невероватан играч. Као што сам рекао, двоструки узастопни је МВП, један од најбољих играча у лиги, велики сам фан. То што нисам играо против њега је била велика невоља, али је испред мене већи циљ, а то је да будем здрав за плеј-оф утакмице", закључио је Ембид.

Поједини кошаркашки стручњаци тврде да је Камерунац смањио шансе за титулом МВП-а након неиграња за Филаделфију против Денвера.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво