Ивановић: Цео меч имали смо добру енергију, стрпљење на нивоу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је после утакмице са Валенсијом да су његови играчи били јако фокусирани нарочито у одбрани.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду екипу Валенсије 92:73 у оквиру 31. кола Евролиге.

"Цео меч била је добра енергије, стрпљење на нивоу. Добили смо јако квалитетан састав Валенсије. Против Барселоне смо такође имали континуитет 40 минута, против Басконије такође...”

”На путу смо да схватимо шта је наше најјаче оружје, то су агресивна одбрана, уз тимску кошарку у нападу. Вечерас смо показали различите типове одбране, играчи су били јако фокусирани", изјавио је Ивановић.

Осврнуо се потом на игру аргентинских бекова Вилдозе и Кампаца.

“Када је Кампацо почео да игра, ви сте говорили да он игра добро, а ја сам причао да ће он тек да игра добро. И сада кажем – играће још боље. Ово није најбоља његова партија.”

”Недовић се опоравља од последица вируса. Вилдоза је бољи него у неким претходним утакмицама. Сви играчи имају логичне успоне и падове, дуга је сезона.”

”Губио је брзо стрпљење, био љут на себе када не иде, вечерас је то променио, био је стрпљив и смирен и чекао своје шансе", закључио је Ивановић.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво