Тренер Меге: Желимо да наставимо са добрим играма и против Борца

Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ, изјавио је пред утакмицу са Борцем у Чачку да његова екипа жели да настави са добрим играма. Кошаркаши Меге у недељу од 17 часова гостују екипи Борца у Чачку у оквиру 22. кола АБА лиге.

Тренер Меге: Желимо да наставимо са добрим играма и против Борца Тренер Меге: Желимо да наставимо са добрим играма и против Борца

У првом дуелу две екипе Мега је била боља на свом терену резултатом 86:74, а предстојећа утакмица је од великог значаја за оба тима. Мега је тренутно на 8. месту и у великој је борби да избори пласман у четвртфинале завршнице надметања.

На другој страни Борац је претпоследњи на табели и пред приоритетом је победе како би се одлепио од дна табеле.

"Очекује нас гостовање код искусног абалигашког тима. Борац је одлицно вођен, са веома добром комуникацијом између спољне и унутрашње линије. Желимо да наставимо са добрим играма, покажемо велику енергију и фокус и тако се доведемо у позицију да победимо на тешком терену", изјавио је Бараћ.

Плејмејкер Меге Алекса Ускоковић верује да ће Мега успети да заустави најбоље појединце Борца и тако доћи до победе.

"Пред нама је веома тешко гостовање у Чачку где желимо да наставимо серију победа. Обе екипе имају своје амбиције и сигурно да ће бити максимално мотивисане да то и остваре. Очекујем да ћемо успети да неутралишемо њихове најопасније играче и тако себи повећамо шансе да славимо", истакао је Ускоковић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво