Далас и без Дончића надиграо Индијану

Кошаркаши Даласа надиграли су Индијану са 112:103 на гостовању, а улогу вође тима уместо повређеног Луке Дончића преузео је Летонац Кристапс Порзингис. На гостовањима победе су славили и Орландо над Шарлотом са 112:110, Голден Стејт над Вашингтоном са 125:117, а Њујорк је надиграо Кливленд са 139:134 (127:127) после продужетка.

Далас је на гостовању успео да начини преокрет у трећој четвртини и дође до победе иако је Индијана добро почела меч у коме је већим делом водила.

Улогу вође тима у одсуству Луке дончића преузео је Кристапс Порзингис који је меч завршио са 38 поена и 12 скокова. Одлично га је пратио Тим Хардавеј јуниор са 25 поена, а наш интернационалац Бобан Марјановић опет није био у игри.

На другој страни најефикаснији је био Домантас Сабонис 26 поена, 12 скокова и 8 асистенција.

У првим синоћним утакмицама победе су однеле гостујуће екипе док су домаће екипе славиле у последњих пет утакмица.

На гостовању је славио Орландо над Шарлотом са 112:110, а најзаслужнији за то био је црногорски центар Никола Вучевић који је меч завршио са 22 поена, 7 скокова и 5 асистенција.

На другој страни, Тери Розир је дао 18, а Коди Зелер 17 поена.

И Голден Стејт је са 125:117 био бољи од Вашингтона на гостовању.

Алек Буркс је убацио 30 поена за Ратника, док је Глен Робинсон додао 22 и 7 асистенција. У редовима домаћих, Бредли Бил је наставио са одличним партијама и меч је завршио са 43 поена.

Њујорк је после продужетка надиграо Кливленд у Охају са 139:134 (127:127).

Маркус Морис је имао 24 поена за победнике, а код поражених су се истакли Кевин Лав са 33 поена и 13 скокова и Колин Секстон са 29 поена и 7 асистенција.

На својим теренима победе су славили Бруклин, Мајами, Мемфис и Клиперси. 

Српски интернационалци Богдан Богдановић и Немања Бјелица одиграли одличне партије у победи Сакрамента над Минесотом са 113:109.

Све резултате са ноћашњих мечева и табелу НБА лиге можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару