Меси се сунча на Копакабани

Најбољи играч планете, Лионел Меси, жели да што пре заборави лош резултат његове репрезентације на Светском првенству и да се што боље спреми за следећу сезону. Звезда Барселоне изабрала је Бразил да заједно са девојком "залечи ране" са Мундијала.

Иако је Аргентина доживела тежак пораз од Немачке у четврт финалу Мундијалу у Јужној Африци, најбољи играч "гаучоса" изгледа да се већ опоравио неуспеха на такмичењу.

Аргентински играч је своје ране видао код комшија у Бразилу, где је са девојком, Антонелом Рокузо, отпутовао брзо после елиминације са Светскг првенства.

Иако на Мундијалу није био ни бледа сенка играча који је у дресу Барселине ове сезоне "терорисао" противничке голмане, у друштву девојке, на прелепим плажама Рио де Женеира, Меси је пунио батерије за следећу сезону.

Овај атрактиван пар је и у Бразилу, која је велики фудбалски ривал Аргентине, изазивао велику медијску пажњу, а Меси на сваком кораку био окружен многобројним фановима.

Изгледа да је млади Аргентинац само испитује терен и представља извидницу "гаучоса", имајући у виду да се наредни Мундијал одржава баш у Бразилу.

Надамо се да ће после овог одмора, Меси имати шта да рапортира селектору репрезентације Марадони, који ће за четири године, уколико остане на клупи "гаучоса" поново предводити екипу у новом јуришу на "богињу".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије