Менделу терају на стадион

ФИФА нема милости. Иако је прошло само месец дана од велике трагедије, када је унука Нелсона Менделе изгубила живот, светска кућа фудбала "притиска" бившег јужноафричког председника да се појави на финалној утакмици Мундијала.

Иако је прошло тек месец дана од велике трагедије која је задесила фамилију Нелсона Менделе, ФИФА врши велики притисак на бившег јужноафричког лидера да присуствује финалној утакмици Светског првенства.

Дан пред почетак Светског првенства, унука Нелсона Менделе је трагично настрадала, а бивши председник ове земље због тога није присуствовао отварању Мундијала, као ни утакмициама такмичења.

Менделин унук је открио да ФИФА већ неко време инсистира на појављивању Менделе на финалном мечу између Шпаније и Холандије, немајући разумевања да је прошло тек месец дана од велике трагедије у породици.

Како ствари стоје, и поред великих притисака, Мендела се вечерас вероватно неће појави на Сокер Сити стадиону у Јоханесбургу, јер је цела породица и даље у жалости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије