Платини спреман за финале

Мишел Платини, који се онесвестио пре два дана у једном ресторану у Јоханесбургу, није присуствовао утакмици за треће место, коју су играли Немачка и Уругвај. После два дана у проведена у болници, где се опорављао од грипа, први човек УЕФА је најавио да ће присуствовати финалном мечу на Мундијалу.

И поред тога што се пре два дана онесвестио у једном ресторану у Јоханесбургу, Мишел Платини ће ипак присуствовати финалној утакмици Светског првенства у Јужној Африци између Шпаније и Холандије.

Иако су прве вести говориле да је први човек еврпског фудбала доживео инфаркт, у болници је установљено да је Платини колабирао због грипа, који га мучи већ неколико дана.

Први човек ФИФА, Сеп Блатер, рекао је да је причао са Платинијевим родитељима, који су му рекли да ово није први пут њиховом сину да, усред грипа и прехладе, изгуби свест, и да то није ствар око које би требали да брину.

"Разговарао сам са Платинијем. Није био присутан на утакмици за треће место, али то је било планирано, јер се опорављао од грипа. После тога он се онесвестио, али то му није први пут. Када сам контактирао са његовим родитељима, рекли су ми да му се то повремено догађа", рекао је Блатер.

После два дана у болничком кревету, први човек УЕФА је добио дозволу да напусти болницу, тако да ће први човек УЕФА бити вечерас на уручивању пехара најбољој светској репрезентацији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије