Рајевац остаје на клупи Гане

И поред све интензивнијег интересовања за његове услуге, посебно из богатог Катара, Милован Рајевац планира да остане на клупи "црних звезда". Рајевац сматра да његов посао није готов и планира да направи корак напред са овом екипом на наредном Светском првенству.

Милован Рајевац изразио је жељу да остане на месту селектора Гане, упркос све интензивнијем интересовању са Блиског истока.

Српски стручњак, коме уговор убрзо истиче, побрао је бројне позитивне критике за све оно што је учинио на клупи афричке селекције до 2008. године након што је на тој позицији наследио Клода Ле Роја. Рајевац је привукао интересовање послодаваца из Катара.

Фудбалски савез Гане настојаће да задржи бившег тренера Црвене звезде и Борца из Чачка али према неким изворима, годишња примања Рајевца могу се показати као камен спотицања у предстојећим преговорима.

Рајевац је, с друге стране, оповргнуо те тврдње и још једном је поновио да је његова жеља да остане на клупи "црних звезда".

"Јесам примио неколико понуда али ја сам и даље под уговором са Фудбалским савезом Гане. Срећан сам овде и овде желим и да останем", рекао је Рајевац.

Милован Рајевац сматра да његов посао са Гањанима још увек није готов. По његовим речима, језгро екипе са овог Мундијала може да игра и на следећем.

"Гана има много младих, јако талентованих фудбалера на којима треба градити будућност. Искуство са овог шампионата само ће им користити што ће ову екипу учинити далеко бољом за четири године у Бразилу. Желим да радим са њима како бисмо постигли више него на овом турниру", рекао је Рајевац.

Рајевац је рекао да му сада предстоји одмор, али да у августу наставља са радом и припремом наредне утакмице селекције Гане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије