Победа битнија од рекорда

Мирослав Клосе жели победу против Уругваја, лични рекорд у другом плану. Нападачу Бајерна недостаје један гол да изједначи Роналдов рекорд. Највећи проблем за Лева грип који је "закачио" његову екипу.

Нападач немачке репрезентације Мирослав Клосе нада се да ће превазићи повреду леђа за меч против Уругваја, који ће бити његова последња шанса да поред свог имена упише рекорд, као најбољи стрелац у историји светских првенстава.

Фудбалеру минхенског Бајерна недостаје само један гол како би се на вечној листи стрелаца изједначио са Бразилцем Роналдом, који са 15 голова на Мундијалима држи рекорд. Клосе се са два гола против Аргентине изједначио са чувеним сународником Гердом Милером.

„Желим да победимо Уругвај, без обзира да ли ћу постићи гол или не. Не знам да ли ћу оборити Роналдов рекорд, али то ме и не занима. Много ми је више стало шта ћемо урадити као тим", искрен је Клосе.

У екипу се враћа млади Томас Милер, који је такође у конкуренцији за освајача Златне копачке, награде за најбољег дтрелца турнира. Оба Немца постигла су по четири гола, док су на челу листе стрелаца Виља и Снајдер са по пет погодака.

Велики проблем за Лева представља грип који је оборио капитена Филипа Лама, Лукаса Подолског, као и самог селектора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије