Форлан спреман за "панцере"

Селектор Уругваја Оскар Табарез изјавио на конференцији за штампу да је Дијего Форлан спреман за меч против Немачке. Форлану ће се придружити и Суарез, који се враћа у тим после суспензије. Табарез респектује Немачку, али жели победу и треће место на Светском првенству.

Нападач уругвајске репрезентације Дијего Форлан, опоравио се од повреде бутног мишића и играће на утакмици за треће место, коју "светло-плави" играју против Немачке, изјавио је селектор Оскар Табарез.

"Спреман је, али то не значи да ће играти само да би се борио за титулу најбољег стрелца на шампионату. Ми желимо да добијемо овај меч, а то можемо само колективном игром", сматра Табарез.

Селектор Уругваја сигуран је да Форлан може бити пресудан фактор против "панцера". Плавокоси нападач иза себе има одличну сезону, коју је крунисао са два гола за Атлетико Мадрид у финалу Европа купа против Фулама.

"Много добрих ствари могу да кажем о Дијегу. Он је много више од одличног фудбалера и великог професионалца. Он је ту кад год је битно", хвали Табарез свог играча.

Форлан ће заузети место у стартној постави, заједно са Луисом Суарезом, који се враћа у екипу после меча суспензије, који је "зарадио" због црвеног картона против Гане.

"Немачка је велики противник. Они су део историје Мундијала, јер нису пропустили ниједан турнир од 1954. године, а били су светски прваци три пута. Ми смо веома мотивисани и знамо да играмо против једне од најбољих екипа на турниру. Није немогуће победити их, као што није било немогуће победити Холандију", завршава Табарез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије