Важан је резултат

Арјен Робен изјавио медијима да га занима само победа у финалу против Шпаније, не и на који начин ће се извојевати. Знам да не играм у најбољој форми, али дајем све од себе, свестан је нападач "лала".

Репрезентативац Холандије Арјен Робен изјавио је медијима да жели победу по сваку цену, без обзира што многи стручњаци сматрају да "лале" играју најмање леп фудбал.

"Више бих волео да победим ружном игром, него да изгубим после прелепе. Увек можемо да играмо атрактиван фудбал, али такође можемо да се уздамо у одличну организацију. Ако сте добро организовани, знате да један гол може бити довољан, као што се до сада дешавало", истакао је Робен.

Холандија у недељу игра финале Светског првенства у Јужној Африци против репрезентације Шпаније и има прилику да први пут у својој историји освоји трофеј намењен најбољој екипи света.

"Суштина је да је ово финале Светског купа. Сада више није битно како играте. Наравно, леп фудбал сви воле, али поента је у резултату. Годинама смо слушали како је наш фудбал леп, али то нас нигде није одвело. Ми желимо резултат", јасан је фудбалер Бајерна.

Робен је на турнир стигао повређен, али се опоравио у право време како би својим саиграчима помогао да се домогну финала Светског првенства.

"Знам да не играм у најбољој форми, јер и даље осећам последице повреде. Желим да играм и све се боље осећам. Знам да није савршено, али се трудим да пружим што више", искрен је крилни нападач.

У Амстердаму сви очекују велико славље. Холандија је забележила победе у свих осам квалификационих мечева, као и на досадашњих шест мечева на турниру.

"Победили смо све мечеве у квалификацијама, победили смо све мечеве овде. Не смемо дозволити Шпанији да нас сада порази", оптимисти су у табору "лала".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије