Роналдо лакирао нокте

Кристијано Роналдо поново је привукао пажњу медија. Овај пут није дао гол, ни направио неки маестралан потез на терену, није ни пљунуо у камеру, нити објавио да је добио сина. Звезда мадридског Реала се на базену у Њујорку појавила са лакираним ноктима на ногама.

На терену му у последње време не цветају руже, али када су у питању модни трендови, звезда мадридског Реала, Кристијано Роналдо, се труди да иде корак испред свог времена.

Португалски репрезентативац који је одмах после пљувања у камеру, када је његова репрезентација елиминисана са Мундијала, објавио да је постао тата, поново је привукао пажњу јавности.

Ни овај пут нису у питању његове игре или магични потези, сада су га новинари усликали како се на базену у Њујорку појавио са лакираним ноктима на ногама.

Ако би после овога неко посумњао у његову мушкост, чисто да се зна да је са њим све време била његова вереница, руска манекенка Ирина Шајк.

Уколико некога интересује, или уколико неко планира да копира нову моду португалске фудбалске звезде, Роналдови нокти били су лакирани у црно-белој комбинацији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије