Обећање порно диве

Парагвајка Лариса Рикелме својом појавом и обећаним стриптизом, поставила је високе стандарде, који би ускоро ипак могли бити превазиђени. У случају да Холандија освоји Мундијал, порно глумица Боби Еден је обећала да ће имати орални секс са свим својим поклоницима са друштвене мреже Твитер.

Када на Мундијалу појавила у навијачком дресу Парагваја, са мобилним телефоном заденутим међу бујно попрсје, парагвајска лепотица Луиза Рикелме скренула је пажњу целе планете на себе.

Први пут је неко на трибинама својом појавом могао да утиша иритирајуће вувузеле, а навијачи су нестрпљиво чекали сваку утакмицу Парагваја, да би још неки пут бацили поглед на ватрену јужноамеричку лепотицу.

Ова лепотица је отишла и корак даље када је обећала да ће у случају да Парагвја освоји титулу, изаћи гола на улицу. Иако та јужноамеричка репрезентација није освојила Мундијал, Лариса Рикелме је обећала да ће ипак извести, дуго очекивано стриптиз.

Стандарде које је заносна Лариса поставила тешко су достижни, али ипак би могли бити и престигнути од стране холандске порно глумице Боби Еден.

Ова порно дива је обећала нешто невероватно, а то је да ће, у случају да Холандија постане светски шампион, орално задовољавати њене фанове са Твитера.

Занимљиво је да Боби Еден има више од 23.000 поклоника на Твитеру, а у случају да Холандија освоји турнир, у испуњењу обећања помагало би јој и неколико колегиница из исте бранше.

Фанови ове глумице сада имају још један разлог више да ватрено подржавају Холандију, која се налази на само један корак од титуле првака света.

За све оне који верују да ће Боби да се држи датог обећања још није касно да постанете део велике армије њених обожавалаца, и можда на крају добијете обећану награду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 28. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару