Милошевић: Феноменално је да имамо навијаче на трибинама, Чукарички добра екипа

Тренер Партизана Саво Милошевић је пред меч против Чукаричког рекао да је екипа са Бановог брда добра и додао да је феноменално да се на трибине стадиона у Хумској враћају навијачи црно-белих.

Партизан у суботу од 15.55 дочекује Чукарички у мечу 13. кола Суперлиге Србије.

"Сви смо здрави, то је за нас најбитније. Екипа је добро тренирала, имамо још неке последње договоре. Не бих се освртао на претходну утакмицу, потрудили смо се да искористимо овај период да коригујемо неке ствари које су биле евидентне у мечу против Новог Пазара. Резултатски то сад није лоше у последња три меча, али и даље нисмо изашли из кризе игре и делови су проблематични и јако скупо их плаћамо. Циљ је да пробамо да ублажимо падове и делове игре који нас јако скупо коштају", рекао је Милошевић на почетку конференције за медије.

Свестан је Милошевић да његове изабранике не чека лака утакмица.

"Резултатски и они имају проблема, али Чукарички је јако добра екипа. Имају све што је једном тиму потребно, у свим линијама. И искуство и квалитет, неки играчи су доста дуго ту, што је врло битно. Очекујем да Чукарички буде у прве четири на табели јер имају и квалитет и искуство. Не знам зашто су резултати шарени, али кад гледам тим то је сигурно у најбољих четири у Србији", додао је Милошевић.

Осврнуо се Милошевић и на данашњи одлазак Ивице Илиева са места спортског директора клуба.

"Био сам данас у клубу око разних ствари, ово је организационо-транзициони период. Има доста тема. И ја сам био затечен, не могу ништа да кажем јер нисам учествовао у разговорима, не знам детаље. За нешто више морате да питате нову управу ако желите више детаља. Ја могу само да захвалим Илиеву и на овој сарадњи, још више на претходној. Имали смо феноменалан однос", подвукао је Милошевић.

Говорио је Милошевић и о сопственом статусу у клубу.

"Мој статус у овој и свакој другој ситуацији је познат и он зависи о онога шта ће екипа да ради. Ја ћу бити кривац за све кад је у питању тим и резултат. Лепо је да добијем подршку и велики ветар у леђа, али моја судбина ће зависити шта будемо радили на терену. Јесте мало незахвално, јер ја нисам бирао тим, али ми нико то неће узети за олакшавајућуи околност. Да смо ми у феноменалној ситуацији, да смо први и са 20 милиона у плусу, после три неуспеха ја бих опет био кривац", истакао је Милошевић.

На крају конференције Милошевић је рекао да му је веома драго што се навијачи враћају на јужну трибину после прекида бојкота.

"То је за све у клубу сјајна вест, свима којима је црно-бела боја у срцу. Причао сам и пред Нови Пазар о изостанку навијача и какав то негативан ефекат има. Ово је једна потпуно другачија ситуација, па се надам да ће и то бити додатни стимуланс. Домаћи терен мора да буде наша велика предност. Сутра ћемо имати велику подршку навијача и трудићемо се да то искористимо. Заиста је феноменално да имамо наше навијаче на трибинама, без навијача нема смисла", закључио је Милошевић.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи