Лазовић: Ниједног момента нисам имао дилему; дуг износи између 50 и 60 милиона евра

Некадашњи фудбалер Партизана Данко Лазовић изјавио је да ниједног тренутка није имао дилему да постане члан Привременог органа клуба из Хумске.

Расим Љајић изабран је на Скупштини клуба за председника Привременог органа Партизана. Лазовић је изабран за члана Привременог органа, који ће у наредном периоду руководити клубом.

"Ниједног момента нисам имао дилему. Партизановац је најлакше бити сада. Иако је ситуација најтежа сада, али ја сам дете овог клуба. Био сам ту када сам имао 13 година", рекао је Лазовић на конференцији за медије.

"Проблеми су тешки, надам се не и нерешиви, причаћемо са свима у нади да ће Партизан да буде оно што је био. Партизан је увек правио играче и зарађивао новац, надам се да ће то срећно време да се врати уз помоћ навијача и свих људи у нашем клубу. Нисам имао дилему, али мораћемо да дефинишемо проблеме који су набацани и нагомилани. Све ће бити у интересу Партизана", додао је Лазовић.

Он је истакао да ће Привремени орган доносити разумне одлуке у интересу Партизана.

"Требало би да се установи стање, ми ћемо живети са тим информацијама. Дајте нам мало времена. Доносићемо разумне одлуке у интересу Партизана. Омладинска школа је најбитнија, али нећемо заборавити да је сезона у току, да имамо први тим који има своје амбиције, све је набацано у лошем тренутку. Причамо са свима у клубу, нећемо доносити радикалне одлуке, јер нису у интересу Партизана, али брзо ћемо наћи решење", навео је Лазовић.

Лазовић: Дуг Партизана износи између 55 и 60 милиона евра

Данко Лазовић изјавио је да дуг црно-белих износи 55 и 60 милиона евра.

"Према Партизану се односило недомаћински. Док сам ја овде, инсистираћу да се ово никада више не деси. Ја не могу да дам одговор да ћемо у јануару да будемо јачи. Не знамо како ће бити сутра ујутру.“

“Између 55 и 60 милиона је дуг. Како и кога да доведемо. И шта ћемо још наћи. Потребно нам је време да установимо проблеме и да помогнемо Партизану да опстане. Јер је угрожен на данашњи дан", рекао је Лазовић.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи