Љајић: Привремени орган ће се састајати једном недељно, повратак навијача јако значајан

У просторијама "Стадиона Партизана" одржана је прва конференција за медије новог Привременог органа ФК Партизан на челу са Расимом Љајићем.

На седници Скупштине ФК Партизан изабрани су чланови Привременог органа, који ће у наредних шест месеци руководити клубом из Хумске. Председник Привременог органа биће Расим Љајић, а међу члановима је и Предраг Мијатовић.

Сем њих су у управи и Данко Лазовић, привредници Милка ФорцанВојислав Лазаревић и Бобан Станојевић и правник Драган Миловановић.

Досадашњи председник клуба Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура, чланови Управног одбора, као и сви чланови Скупштине разрешени су дужности.

"Најмање једном недељно ће се овај Привремени орган састајати и разматрати све проблеме који постоје у функционисању клуба. Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо један бољи и успешнији Партизан. Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион. Очекујемо их у великом броју против Чукаричког. И то ће бити порука за све друге навијача Партизана", рекао је Љајић на конференцији за медије

Љајић је потом захвалио Предрагу Мијатовићу и Данку Лазовићу, који су прихватили да буду чланови Привременог органа Партизана. Фудбалери Партизана ће у суботу на свом терену дочекати Чукарички у мечу 13. кола Суперлиге Србије.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи