Читај ми!

Милојевић: Меч против Радничког најбитнији, бодрићемо кошаркаше

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је за "црвено-беле" најбитнији меч против нишког Радничког у 12. колу Суперлиге Србије.

Фудбалери Црвене звезде ће у петак од 16.00 часова на свом терену дочекати Раднички.

"Свакодневно причамо и навикли смо на распоред утакмица. Први наредни меч против Радничког из Ниша нам је најбитнији", рекао је Милојевић, преноси званични сајт клуба.

Кошаркаши Црвене звезде ће у петак од 20.00 часова у "Београдској арени" дочекати Барселону у четвртом колу Евролиге.

"Радујемо се томе. Надамо се да ћемо донети срећу нашим кошаркашима. Бодрићемо их, а честитам им овом приликом на изузетним партијама које пружају и желим им да наставе у том ритму", додао је тренер фудбалера Звезде.

Милојевић је навео да Раднички има добар тим.

"Мислим да је Раднички ове године стабилан тим, за разлику од претходних које су биле турбулентне за њих, где су се мучили ранијих сезона. Стабилизовали су се са једним добрим тренером, што показује да је пред њим блистава каријера. Никола Дринчић, који јако добро води екипу и има доста квалитетних играча, а тим је лепо укомпонован. Хитра су екипа, имају брзину, фудбалере који су јаки на лопти. Гаје одређени систем који форсирају, не можемо да издвојимо једног играча, већ колектив на који се ослањају. Требало би на то обратити пажњу", навео је Милојевић.

Рекао је да добро познаје тренера Радничког Николу Дринчића.

"Знамо Николу као играча. Пред њим је блистава домаћа и инострана каријера. Апсолутно преноси своју енергију на играче и даје све за свој тим", рекао је Милојевић. 

"Имамо одређених кадровских проблема"

Тренер Звезде је истакао да још није одредио стартну поставу.

"Не знамо још који тим ћемо извести. Имамо играче који се нису вратили након репрезентативних обавеза. Мислим да до самог почетка нећемо знати састав", навео је Милојевић.

Осврнуо се и на здравствени билтен у тиму.

"Повређени играчи се опорављају по програму, а недостаје нам још неколико играча услед репрезентативне паузе. По информацијама не би требало да имамо кашњења, али сигурно да играчи који играју на континенту Африке имају дуга путовања. Видећемо како ће се осећати када буду дошли", рекао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је потом говорио и о степену повреда Вање Дркушића и Мирка Иванића.

"Имамо проблема са Дркушићем и он неће бити у конкуренцији за сутрашњу утакмицу. Када је у питању Иванић опоравак иде врло добро, повреда је озбиљна и биће потребно време. У фази смо када опоравак иде на боље, видећемо када ћемо моћи да га користимо", навео је Милојевић.

"Максимовић мора да остане са две ноге на земљи"

Током репрезентативне паузе у листу стрелаца за своје националне тимове су се уписали Фелисио Милсон и Вељко Милосављевић.

"Њихов задатак и посао је да постижу голове, нарочито Милсону. То је изузетно битно, јер му сваки погодак подиже самопоуздање", нагласио је Милојевић.

Милојевић је говорио и о Андрији Максимовићу, који је дебитовао за А репрезентацију Србије у Лиги нација.

"Причали смо доста о Андрији. Требало би дете оставити да се развија на прави начин. Јавност се подигла, јер је млад и талентован играч. Такође, требало би да 'хода са две ноге' на земљи и да буде фокусиран на игру. Светла је будућност испред њега и не би требало стварати му притисак, већ дозволити да се развија на прави начин", закључио је Милојевић.

"Црвено-бели" ће након утакмице против Радничког гостовати екипи Монака у трећем колу Лиге шампиона.

четвртак, 17. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи