Ивановић пред 100. меч за Чукарички: По доласку у клуб нисам ни помишљао о томе

Фудбалер Чукаричког Ђорђе Ивановић изјавио је да се радује што ће против Напретка одиграти стоти меч у дресу клуба са Бановог брда.

Највише утакмица за Чукарички у новијој историји одиграо је Марко Доцић - 245. Ивановић је до сада одиграо 99 мечева за клуб са Бановог брда.

"Драго ми је због овог податка и због чињенице да ћу одиграти стоту, јубиларну утакмицу за Чукарички. Једино сам за Спартак одиграо више утакмица, 106, али се надам да ћу ту бројку пребацити у мом садашњем клубу. Кад сам дошао на Баново брдо, заиста уопште нисам размишљао о тим стварима. Јубилеји су лепа ствар, али је најбитније како екипа игра и какве резултате остварује. Ипак, кад погледам ко је све одиграо троцифрени број мечева за Чукарички, драго ми је да ћу и ја бити у том друштву", рекао је Ивановић, преноси званични сајт клуба.

Додао је екипа спремна за дуел са Напретком.

"Имали смо сасвим довољно времена да се опоравимо, драго ми је да су се и повређени играчи вратили. Чека нас тежак распоред и свако од првотимаца ће бити од великог значаја за екипу. Током ове сезоне смо видели да ниједна утакмица неће бити лака, па тако очекујем тежак задатак и против Напретка. Поштујемо екипу из Крушевца, увек су имали респектабилан састав, тако је и овога пута", додао је фудбалер Чукаричког.

Ивановић је навео да очекује победу свог тима.

"Такмичење у Суперлиги је прилично дуго, али је сваки меч од велике важности. Потребно је освајати бодове, нама би три против Напретка много значила. У горњој смо половини табеле, али желимо да до зимске паузе будемо што бољи. Верујем да ће екипа играти све боље, али сада искрено размишљамо само о мечу против Напретка", закључио је Ивановић.

Утакмица 12. кола Суперлиге Србије између Чукаричког и Напретка биће одиграна сутра од 18 часова.

четвртак, 17. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи