Читај ми!

Дуарте: Радујем се звездашком дану у петак, навијачи ће уживати

Нападач Црвене звезде Бруно Дуарте пред дуел са Радничким из Ниша у 12. колу Суперлиге Србије истакао је да је тиму пријала краћа пауза. Очекује победу и велику подршку нацијача са трибина.

Црвено-бели ће одмерити снаге са екипом из Ниша у петак од 16.00 часова, а Звездин Бразилац је истакао да им је пријала краћа пауза због репрезентативних обавеза.

"Пријала нам је кратка пауза како бисмо се мало одморили и припремили за изазове који нас очекују у наредних месец дана. Ипак свесни смо да нам је сваки тренинг значајан, те користимо репрезентативни циклус да унапредимо одређене сегменте игре и да се максимално спремимo", рекао је фудбалер Црвене звезде.

"Такмичење у првенству настављамо већ у петак, а очекује нас меч против екипе Радничког из Ниша која се налази у горњем делу табеле. Пред нама је захтевна утакмица, али смо спремни да пружимо квалитетну партију, како бисмо освојили три важна бода и наставили победнички низ у домаћем првенству", истакао је Дуарте за клупски сајт.

Голгетер црвено-белих очекује велику посету звездаша на мечу против Радничког.

"Навијачи се увек ужеле клупског фудбала током репрезентативног циклуса, али се и ми играчи ужелимо утакмица које играмо пред њима. Сигуран сам да ће доћи да нас подрже у великом броју, као што су то чинили од почетка сезоне. Откад сам дошао у клуб, одушевљен сам навијачима, оваква љубав према клубу се ретко виђа. Уз то знам да и кошаркаши играју у петак против Барселоне, па ће сви после наше утакмице моћи да бодре и Звездине кошаркаше. Петак је дан за све звездаше, сигуран сам да ће уживати. Верујем да ће у великом броју доћи на стадион, иако је радни дан. Очекујемо их на Маракани и радујемо се што ћемо их поново видети на трибинама", закључио је Дуарте.

недеља, 13. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи