Јовановић: Срамота је шта је ова земља дозволила да се направи од Партизана

Капитен фудбалера Партизана Александар Јовановић рекао је након пораза у 174. вечитом дербију да је Црвена звезда дупло квалитетнија од његовог тима, да црно-бели нису конкурентни вечитом ривалу и да је срамота шта је дозвољено да се направи од Партизана.

Фудбалери Партизана убедљиво су на свом стадиону изгубили од Црвене звезде резултатом 4:0 у 174. вечитом дербију, што је изузетно тешко пало капитену и голману црно-белих Александру Јовановићу, који је у разговору са новинарима након меча рекао да оно што су навијачи гледали у Хумској није никакав дерби.

"Звезда је дупло квалитетнија од нас или бар за 50 одсто. Ми у овом моменту нисмо ни близу, то је чињеница. Ја је не прихватам, али неки људи прихватају. У овом моменту ми нисмо ни близу Црвене звезде. Данас су одиграли на 50 до 60 одсто и добили нас 4:0. Нисмо конкурентни Звезди, која је тим за Лигу шампиона", рекао Јовановић.

Сматра да Партизан није тим прављен за Европу и признаје да у овом тренутку није конкурентан вечитом ривалу.

"Мени то јако тешко пада као капитену. Не могу да верујем шта су дозволили да направе од овог клуба. То мора да се каже, а нико не сме да каже. Ја вам кажем. Могу сутра да одем, није ми проблем. Шта је ова земља дозволила да се направи од Партизана, то је срамота. То сви знају, али нико неће да напише. Или не сме. Стварно је срамота шта је дозвољено да се направи од Партизана, да играмо дерби који није дерби. Ово није дерби. Мањак квалитета, мањак карактера. Када сам долазио, нисам веровао да је овако. То је срамота", нагласио је Јовановић.

Напоменуо је да никоме не жели да се замера, али верује да ниједан звездаш такође није срећан када гледа овакав дерби.

"Ми покушавамо унутар клуба, стручни штаб и играчи, али не вреди, нема квалитета. Мени ово није изгледало као дерби. Ово ником не одговара. Можда заправо некоме одговара, али не знам шта је поента. Заиста волим Партизан, дошао сам из тог разлога, али немам проблем да одем ако сам се некоме замерио. Није добро и не изгледа добро, не видим излаз", закључио је голман црно-белих, преносе београдски медији.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи