Војводина убедљива против ИМТ-а, Раднички у Нишу бољи од Спартака

Фудбалери Војводине победили су у Лозници екипу ИМТ-а резултатом 3:0 у утакмици деветог кола Суперлиге Србије, док је Раднички из Ниша на свом терену савладао суботички Спартак са 3:2.

Војводина је доминантно надиграла ИМТ на гостовању у Лозници и уписала други узастопни тријумф у Суперлиги Србије.

Двоструки стрелац за тим из Новог Сада био је Кејлеб Сери у 52. и 69. минуту, док је Полетановић погодио из пенала у 65.

ИМТ је одолевао током првих 45 минута фудбала, али што Војводина није успела у првом, јесте у другом полувремену и то чак три пута у размаку од 15 минута.

Гости су до предности дошли у 52. минуту. Бамиделе је упутио сјајан пас, Сери је изашао сам на голмана и рутински гађао поред њега за 0:1.

Десет минута касније, Бамиделе је шутирао, а његов чувар је руком изблокирао ударац. После асистенције из ВАР собе, судија је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Полетановић и био миран.

Питање победника решено је у 69. минуту, када је Сери пошао у соло продор. Ослободио се двојице чувара и прецизним ударцем други пут савладао Вуклиша, некадашњег голмана Војводине, за недостижних и коначних 0:3.

Други тријумф у шампионату Србије нанизао је и нишки Раднички, који у последњих пет кола има четири победе и само један пораз. Нишлије су пред својим навијачима надиграле суботички Спартак са 3:2. ОФК Београд је у Панчеву савладао Железничар са 1:0.

Девето коло Суперлиге Србије:

Субота:
Чукарички - Јединство Уб 2:1
ТСЦ - Нови Пазар 5:2
Напредак - Младост Лучани 1:2

Недеља:
ИМТ - Војводина 0:3
Раднички Ниш - Спартак 3:2
Железничар - ОФК Београд 0:1

Понедељак:
Раднички 1923 - Текстилац 17.00
Партизан - Црвена звезда 19.00

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи