Читај ми!

Милојевић: Напредак има сјајан колектив, надам се великој посети на "Маракани"

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да Напредак има сјајан колектив и да његова екипа мора да буде фокусирана и додао да очекује велики број навијача на трибинама стадиона "Рајко Митић" који обележава 61. рођендан.

Улаз на утакмицу осмог кола Суперлиге која се игра у суботу од 20.00 часова је бесплатан. 

"Играмо на домаћем терену и знамо шта хоћемо. Имали смо проблеме у репрезентативној паузи, јер је доста играча било са државним тимовима и касно су се вратили. Потребна нам је добра и такмичарска утакмица, а с обзиром на квалитет Напретка, верујем да ће тако и бити. Имају сјајан колектив, добро су формирани и вођени. Имају неколико занимљивих и брзих играча и заиста су попуњени лепо на свим позицијама. Утисак ми је да могу да направе проблем сваком, поготово ако се не уђе концентрисано у меч. Конкретно, Напредак је много тога променио у играчком кадру у односу на прошлу годину, али су и даље квалитетни веома. Морамо да будемо концентрисани", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Прва следећа утакмица је најважнија, тако да се још увек не размишља о утакмици против Бенфике у првом колу Лиге шампиона.

"Професионализам је да се буде фокусиран на прву следећу утакмицу, односно Напредак. Успевали смо то до сад, а играчи знају мој став да је првенство најважније такмичење. Наравно, и Лига шампиона нам доноси много, али у овом тренутку је у фокусу Напредак", додао је Милојевић.

Говорио је Милојевић и о физичкој спреми последња три појачања.

"Доста добро су спремни. Радоњић полако долази до ритма, а Крунић и Силас су у такмичарској форми", подвукао је Милојевић.

Голман Омри Глазер је све ближи повратку међу стативе.

"Глазер је добро радио ове две недеље, али ћемо видети ко ће бранити. Разговараћу са њим и са тренером голмана Душаном Гашићем", додао је тренер црвено-белих.

Милојевић нема сумњу да ће "Маракана" бити добро попуњена сутра увече, кад ће се обележити и 61. рођендан и уприличити опроштај од музичког великана Боре Ђорђевића. 

"Надам се великој посети. Напустио нас је велики звездаш Бора Ђорђевић. Оставио је дубок траг... Одрастао сам уз његове песме и моја младост је везана за групу "Рибља чорба". Знам да ће наши навијачи доћи на утакмицу у великом броју, и овом приликом их и позивам да то учине", закључио је Милојевић.

Звезда је тренутно на првом месту на табели са 16 бодова из шест утакмица.

петак, 13. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи