Радоњић: Не могу да дочекам да истрчим поново на терен

Нови фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић каже да се радује утакмици против Напретка и атмосфери коју очекује на Стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Црвене звезде дочекаће у суботу од 20.00 часова екипу Напретка у осмом колу Суперлиге Србије.

"Радујем се утакмици против Напретка, драго ми је што се игра на 'Маракани' и што ћу моћи поново да уживам у сјајној атмосфери, коју само наши навијачи могу да направе. На наредном мечу ћемо прославити и 61. рођендан наше 'Маракане', куће свих звездаша. Не могу да дочекам да истрчим поново на терен и да наставим тамо где сам стао пре шест година" рекао је Радоњић за клупски сајт.

Звезда ће после утакмице против Напретка играти у Лиги шампиона са Бенфиком, а потом и вечити дерби против Партизана. Радоњић очекује велику подршку навијача...

"Очекује нас густ распоред и изузетно тешке утакмице. Биће нам потребна подршка наших звездаша. Ужелео сам се играња пред Звездином публиком, верујем да ће доћи да нас поздраве и да ћемо и у наредном периоду заједно остваривати сјајне резултате. Добио сам много порука током лета, а нарочито када сам се вратио у Звезду. Имам посебан однос са навијачима, на који сам поносан. Позивам их и овом приликом да дођу на стадион, радујем се да их видим у великом броју на Маракани", рекао је нови фудбалер Црвене звезде.

понедељак, 09. септембар 2024.
20° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару